Costa Rica populaire bestemming op Google

Costa Rica

Costa Rica wordt een van de meest populaire vakantiebestemmingen op Google

Costa Rica wordt veel gezocht op Google. Het zijn de toeristen uit de Verenigde Staten, Canada en Europa die Costa Rica deze positie in Google-zoekmachines hebben gegeven. Maak in dit artikel ook kennis met handige tools van Google die je voor – en tijdens je vakantie in Costa Rica goed van pas kunnen komen. Vraag hier vast om meer informatie over je vakantie in Costa Rica!

Google is ongetwijfeld een van de meest gebruikte webzoekhulpmiddelen ter wereld en het is hier waar Costa Rica een geweldige bestemming wordt voor veel vakantiegangers die op zoek zijn naar een uniek tropisch avontuur.

Eind 2019 stond Costa Rica op de 4e plaats van alle landen in Midden-Amerika en het Caribisch gebied bij zoekopdrachten door de Verenigde Staten en Canada; en op de 3e plaats voor zoekopdrachten vanuit Europa.

Wereldwijd staat Costa Rica op de 16e plaats en in de hele regio, met meer dan 2.314.888 internationale bezoekers alleen per vliegtuig, volgens gegevens van het ITC. ( Costaricaans instituut van toerisme )

Desondanks betreedt Costa Rica een tijdperk waarin de concurrentie met Midden-Amerikaanse en Caribische landen groot is. Costa Rica blijft een groot voordeel hebben ten opzichte van veel van de concurrenten in de regio, dankzij de natuurlijke aantrekkingskracht van het land, stabiele economie en aantrekkelijke bestemmingen en hotels voor toeristen die het land willen bezoeken.

Het beleid t.a.v Covid-19 is uitzonderlijk goed in Costa Rica.

Het goede management dat Costa Rica heeft gehad bij het aanpakken van de Covid-19-crisis is geen nieuws. Reeds in veel internationale media wordt melding gemaakt van alle inspanningen die Costa Rica als regering en als volk heeft geleverd om het aantal besmettingen af ​​te vlakken.

Costa Rica is ongetwijfeld wereldwijd een voorbeeld geworden, aangezien er op dit moment meer Covid-19-gevallen herstellen dan dat er nieuwe gevallen per dag bijkomen.

Dit geeft hoop aan alle bedrijven, gezinnen en werknemers die door de crisis zijn getroffen en die nu weer wat hoop hebben om hun leven weer op te pakken.

Ga je je volgende vakantie in Costa Rica plannen? Deze Google-tools zullen je leven gemakkelijker maken!

Google Flights

Hiermee kun je waarschuwingen configureren om de prijzen van een vlucht te volgen en waarschuwingen per e-mail te ontvangen. Het geeft informatie over of de ticketprijzen goedkoper zijn in vergelijking met het historische gemiddelde en waarschuwt je als de prijzen waarschijnlijk zullen dalen.

Google Travel

Is een gepersonaliseerde app voor toeristische gidsen die je helpt te ontdekken wat je kunt doen, zien en eten als je eenmaal op je bestemming bent. Hiermee kun je al je reserveringen op één plek organiseren en automatisch aangepaste routes opvragen. Het is mogelijk offline beschikbaar, zodat je niet afhankelijk bent van de internetverbinding.

Google Maps

Bij de hand hebben van informatie over planningen, adressen, foto’s en beoordelingen van andere gebruikers; stelt je in staat om lijsten samen te stellen op categorie (restaurants, bars, attracties, enz.), die je vervolgens kunt delen. Met de offline-optie kun je de kaarten downloaden om ze offline te gebruiken. De functionaliteit Transit biedt volledige informatie over het openbaar vervoer in de belangrijkste steden van de wereld.

Google StreetView

Door panoramische beelden op straatniveau te gebruiken, heb je een meeslepende ervaring om van tevoren een plaats te leren kennen of deze tijdens het reizen te herkennen.

Google Translate

Het zal geen belemmering zijn om de weg te vinden op de Chinese Muur. Met de functie voor gesproken vertaling voer je naadloos een tweetalig gesprek in meer dan 100 talen. Dankzij de kunstmatige intelligentie vertaalt het programma onmiddellijk de teksten van onder meer posters, menu’s, gewoon door de camera van het apparaat te richten Hiermee kun je de taal downloaden en op elk moment en zonder mobiele data gebruiken.

Google Lens

Helpt je meer te doen met wat je ziet, het stelt je bijvoorbeeld in staat om je mobiele apparaat automatisch met Wi-Fi te verbinden door gewoon een foto te maken van een bord dat de netwerknaam en het wachtwoord aangeeft. Richt je camera om vergelijkbare kledingstijlen te vinden, meer te weten te komen over oriëntatiepunten, evenementen aan je agenda toe te voegen of populaire planten en dieren op je bestemmingen te identificeren.

Google Foto’s

Via zijn slimme albums slaat het alle foto’s op en verzamelt ze automatisch in mappen op basis van criteria zoals de datum en de plaats waar ze zijn gemaakt. Maak visuele rondleidingen van de beste foto’s en genereer video’s, animaties en GIF’s zodat herinneringen kunnen worden genoten en gedeeld met vrienden en familie. Deze tool heeft onbeperkte opslagmogelijkheden van hoge kwaliteit en functies zoals Free Up Space waarmee je afbeeldingen die zich al in de cloud bevinden, van je apparaat kunt verwijderen.

Tags: Wildlife Destination

Andere artikelen:

Costa Rica, het paradijs van duurzame energie
Costa Rica: Perfect voor digital nomads!

You cannot copy content of this page