Over ons

CRS Tours is de lokale tour expert in San José. Met 25 jaar een bak ervaring in de reissector van Costa Rica met een enorme passie voor reizen.

Over ons

CRS Tours is de lokale tour expert in San José. Met 25 jaar een bak ervaring in de reissector van Costa Rica met een enorme passie voor reizen.


Over ons

CRS Tours is een onafhankelijke, lokale tour operator in San José. Al bijna 25 jaar lang organiseert CRS Tours unieke reizen in Costa Rica van hoge kwaliteit. Deze jarenlange ervaring met onze klanten heeft er onder andere voor gezorgd dat wij als geen ander weten dat elke reiziger uniek is en verschillende wensen en verwachtingen heeft.

Bij CRS Tours word je op een vlotte en professionele wijze geassisteerd door enthousiaste mensen, Costa Ricanen en Nederlanders, die hun hart aan Costa Rica verloren hebben en zelf in het land wonen en werken. Met onze bak aan kennis kunnen wij je adviseren welke elementen het beste bij kunnen dragen tot een onvergetelijke vakantie in Costa Rica.

Natuurlijk is assistentie ter plaatse net zo belangrijk, voor het geval dat dit nodig mocht zijn. Via ons kantoor in San José kun je rekenen op alle mogelijke assistentie. Waar je dus ook heen gaat, altijd, gedurende 24 uur per dag en 7 dagen per week.

Het reizen naar verre bestemmingen brengt momenteel naast terechte grote verwachtingen, ook uitdagingen met zich mee. Ter plaatse wil je kunnen steunen op een professionele reisagent met veel ervaring en zeker op een bedrijf dat de nodige positieve reacties van reizigers kan laten zien die je zijn voorgegaan.

Op onze site tref je geen reizen aan maar een link naar een aanvraagformulier voor een vrijblijvende offerte. Costa Rica is zo divers en er zijn zoveel mogelijkheden dat we graag eerst duidelijk willen hebben welke voorkeuren er zijn voordat we met een vrijblijvend reisvoorstel komen!

Andere voordelen met CRS Tours?

Garantie

Ons bedrijf wordt in Costa Rica erkend door het Costa Ricaans instituut van Toerisme (ICT). Dat is een garantie voor kwaliteit, service, flexibiliteit en veel zorg voor details. We geven je insider tips na het boeken van je reis, zodat je je goed kan voorbereiden op een authentieke en unieke ervaring !

Uitstekende klantenservice

TripAdvisor Traveler’s Choice 2020 (formeel certificaat van uitmuntendheid) CRS Tours heeft deze onderscheiding 8 opeenvolgende jaren ontvangen. Sinds 2011 heeft TripAdvisor hun “Certificaat van uitmuntendheid” toegekend aan elk bedrijf dat in het voorgaande jaar een gemiddelde beoordeling van 4 sterren of beter (met consistente beoordelingen) heeft behaald. De prijs van elk jaar is gebaseerd op het gemiddelde van het voorgaande jaar. Dus als een bedrijf in 2018 gemiddeld 4 of beter behaalde, krijgen ze het “Certificaat van uitmuntendheid 2019”.

TripAdvisor Hall of Fame

CRS Tours ontving deze eer. In 2019 reikte TripAdvisor een zeer unieke en speciale eenmalige onderscheiding uit aan bedrijven die het Certificaat van uitmuntendheid gedurende de vijf opeenvolgende jaren dat ze het hadden aangeboden, consequent hadden verdiend.

Het logo Safe Travels van de World Travel & Tourism Council.

De World Travel & Tourism Council (WTTC) heeft ‘s werelds eerste wereldwijde veiligheids- en hygiënestempel gelanceerd. Met dit speciaal ontworpen logo kunnen reizigers bedrijven over de hele wereld herkennen die wereldwijd gestandaardiseerde protocollen op het gebied van gezondheid en hygiëne hebben aangenomen, zodat consumenten met een veilig gevoel op reis kunnen. CRS Tours mag dit logo gebruiken omdat de gezondheids- en hygiëneprotocollen, uiteengezet door WTTC, zijn geïmplementeerd.

Lokale experts

Na jaren vakanties in Costa Rica te hebben georganiseerd beschikken we over uitstekende contacten en prijsafspraken met hotels, autoverhuurbedrijven en andere providers in Costa Rica die ons komen bezoeken of waar we regelmatig op inspectie gaan. Daar doe je als klant van CRS Tours je voordeel mee op. Duidelijke all in prijzen zonder extra bijkomende kosten. Jij koopt je ticket, wij doen de rest!

Sfeervolle accomodatie.

Wij bieden originele accommodaties aan zoals een sfeervolle eco-lodge, een luxe tentenkamp en kleinschalige familiehotels. Authenticiteit is een belangrijk aspect in onze reizen. Toewijding aan bescherming van de lokale natuur en uitstekende service om het iedere gast zo goed mogelijk naar de zin te maken, zijn eveneens belangrijke elementen waar wij scherp op letten bij onze inspecties van de hotels en lodges die wij in onze reizen aanbieden.

Klantenservice

Wij beantwoorden graag je vragen. Klik hier voor meer informatie, of ontvang meer info via een telefoontje. Je kunt ook met ons team skypen of chatten zodat je direct alle informatie ontvangt.

Wij wensen je veel reisplezier toe in Costa Rica!

You cannot copy content of this page