Crstours
Crstours

Vakantie in Costa Rica boek je bij de lokale expert! 

Gelukkig, we kunnen weer op vakantie in Costa Rica. Je hebt misschien je keuze al gemaakt en besloten om je volgende rondreis in Costa Rica door te brengen. Een uitstekende keuze! Hoe kan het ook anders? Costa Rica is een bestemming die zich vooral kenmerkt door natuur, kleine boutique hotels en verlaten stranden. Net wat je nodig hebt na een jaar van lockdowns! Klik hier en begin nu met je vakantie in Costa Rica!

Costa Rica blijft een van de populairste vakantie- en avontuurlijke reisbestemmingen in Latijns-Amerika, en niet zonder reden. Het land is rijk aan natuurlijke wonderen en een overvloed aan biodiversiteit. Costa Rica heeft een schat aan ongerepte stranden om te zonnebaden en te surfen, weelderige jungle-rivieren om te raften en kajakken, en spectaculaire nevelwouden en regenwouden met volop mogelijkheden om vogels te observeren, wilde dieren te spotten en te wandelen. Naast het enorme aanbod van eco- en avontuurlijke aktiviteiten, vind je er ook luxe resorts en golfbanen, luxe spa’s en enkele spectaculaire boetiekhotels en milieuvriendelijke lodges. Op deze website vind je het allerbeste van wat het unieke Costa Rica te bieden heeft!

Al 20 jaar lang stellen wij bij CRS Tours prachtige reizen samen in deze tropische pracht. Wij wonen  en werken in Costa Rica en kennen het land op ons duimpje.

Het reizen naar verre bestemmingen brengt momenteel naast terechte grote verwachtingen, ook uitdagingen met zich mee. Tijdens je vakantie in Costa Rica wil je ter plaatse verzekerd zijn van 24 uur contact als dat nodig zou zijn met lokale experts, wil je kunnen steunen op een professionele reisagent met veel ervaring en zeker op een bedrijf dat de nodige positieve reacties van reizigers kan laten zien die je zijn voorgegaan. Betalings flexibiliteit en bij het eventueel moeten cancelen van een geplande reis in Costa Rica zijn zeer zeker net zo belangrijk.

Op deze site vind je geen enorme reeks van individuele rondreizen in Costa Rica, maar wel enkele voorbeelden en natuurlijk een link naar een aanvraagformulier voor een vrijblijvende offerte voor een vakantie in Costa Rica. Graag luisteren we eerst naar je voorkeuren. Je kunt eventueel wel kijken voor een groot aanbod van individuele reizen in Costa Rica op onze Engelstalige site.

Met passie weten we onze prachtige reizen precies aan de wensen van onze klanten aan te passen. Zo ontstaat precies de vakantie in Costa Rica die je voor ogen hebt, qua budget en je persoonlijke voorkeuren.  Helemaal op maat, met lokale experts. Wij weten de leuke plekjes, restaurantjes en hotelletjes wel te vinden. We komen er zelf dan ook met regelmaat!  Daarbij kijken we ook naar de hygiene en protocollen die deze hotels hebben geïmplementeerd. 

Andere voordelen met CRS Tours?

Garantie

Ons bedrijf wordt in Costa Rica erkend door het Costa Ricaans instituut van Toerisme (ICT). Dat is een garantie voor kwaliteit, service, flexibiliteit en veel zorg voor details. We geven je insider tips na het boeken van je reis, zodat je je goed kan voorbereiden op een authentieke en unieke ervaring ! 

Lokale experts

Na jaren( meer dan 20 jaar ) vakanties in Costa Rica te hebben georganiseerd beschikken we over uitstekende contacten en prijsafspraken met hotels, autoverhuurbedrijven en andere providers in Costa Rica die ons komen bezoeken of waar we regelmatig op inspectie gaan. Daar doe je als klant van CRS Tours je voordeel mee op! Duidelijke all in prijzen zonder extra bijkomende kosten. Jij koopt je ticket, wij doen de rest!

Bereikbaarheid

24 uurs bereikbaarheid. Ook op zondag of feestdagen is ons kantoor gewoon bereikbaar.

Meer informatie? Mail ons, bel ons, of chat direct live met een van onze medewerkers in het Nederlands. Wat andere reizigers van ons vinden? Kijk op Trip Advisor!

Klik hier en begin met je vakantie in Costa Rica …

You cannot copy content of this page