Laat ons weten hoe jouw droomvakantie in Costa Rica er uit moet zien en wij nemen snel contact met je op om een prachtige reis te plannen. Bel gratis onze reisexperts voor een nog sneller contact: Whatsapp +50661083327

Reizen op maat

  JaNee

  JaNee

  Des te meer wij weten over je wensen voor de perfecte vakantie in Costa Rica, des te beter kunnen wij je van dienst zijn. Laat ons weten met hoeveel mensen je zult komen, wat de leeftijden zijn, hoe lang je wilt blijven en wat je wilt zien of doen, wat zou deze reis echt speciaal maken?

  Welke categorie hotels heeft de voorkeur en reizen jullie liever met shuttles of met een huurauto? Zijn er speciale verzoeken of dieetwensen? Laat het ons weten, wij horen het graag!

  Een gespecialiseerde reisagent zal contact met je opnemen en zal je begeleiden door onze opties en suggesties geven voor je droomvakantie. Geef ook alstublieft aan ons aan wat een goed tijdstip of dag is om je te kunnen bereiken en dan zullen wij ons uiterste best doen om je binnen dat tijdsbestek te contacteren!

  You cannot copy content of this page