Vakantie Costa Rica – Kaart van Costa Rica

Een digitale landkaart ter voorbereiding van je reis naar Costa Rica

Vakantie Costa Rica – Kaart van Costa Rica

Een digitale landkaart ter voorbereiding van je reis naar Costa Rica

Vakantie Costa Rica – Landkaart van Costa Rica

Costa Rica is een klein land en onderdeel van de landengte van Centraal Amerika. Het is maar een dag rijden van de grens van Nicaragua naar Panama in het zuiden, en je kunt binnen een paar uur rijden van de ene oceaan naar de andere reizen. Dit alles zorgt voor een perfecte vakantie in Costa Rica.

Costa Rica is een land dat wordt gerangschikt als een van de meest bezochte internationale bestemmingen in Midden-Amerika. Een van de belangrijkste inkomstenbronnen van Costa Rica is toerisme. Costa Rica is een democratisch en vreedzaam land en heeft sinds 1948 geen leger meer gehad. Hoewel het land klein is en slechts 0,03 procent van het aardoppervlak beslaat, herbergt het met trots 5 procent van de bestaande biodiversiteit in de hele wereld. Zesentwintig procent van het land bestaat uit beschermd natuurgebied

CRS Tours biedt complete individuele reizen naar Costa Rica aan, alles afgestemd op je budget en wensen, via adviezen van lokale experts. Beleef bijvoorbeeld een boeiende familiereis in Costa Rica met de kinderen, speciaal samengesteld voor gezinnen met kinderen die graag samen leuke dingen willen beleven en de pracht van onze vriendelijke en tropische bestemming willen ontdekken. Voor een huwelijksreis in Costa Rica, de perfecte bestemming, beschikken wij over alle kennis met betrekking tot de mooiste en meest romantische plaatsen en hotels van Costa Rica. Voor avontuurlijke reizen in Costa Rica kun je kiezen uit veel activiteiten, zoals raften, canopy tours, duiken, surfen en nog veel meer. Onze reizen bieden de mogelijkheid om in korte tijd stranden aan twee kusten, jungles, vulkanen, natuurparken en veel meer mooie natuur te bewonderen.

Wij helpen je graag bij het ontdekken van de reismogelijkheden in Costa Rica en stellen vrijblijvend een vakantie in Costa Rica voor je samen. Klik hier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

You cannot copy content of this page