Gratis nummer vanuit Nederland: 0-8000-223-348
Panama

 

 

Panama is een van de meest gastvrije bestemmingen in de wereld. De mensen zijn warm, vriendelijk en oprecht. Panama is altijd al een internationale verzamelplaats geweest tussen noord en zuid, en de inwoners zijn gewend om nieuwe mensen te ontmoeten. Engels is een tweede taal. Een ander groot voordeel is, dat de US. dollar het nationale betaalmiddel is.
Panama heeft beschermde regenwouden, exotische wilde dieren, tropische bergen, fantastische historische gebouwen, stranden met wit zand, koraal riffen, architectuur van de Spaans koloniale tijd en verschillende Amerindiaanse culturen. Panama is natuurlijk bekend om haar kanaal: een indrukwekkend bouwwerk van de 20e eeuw en een grote trekpleister voor cruise schepen en boottours.

 

Hoewel het niet erg bekend is om haar stranden, is de kust van Panama bijna 3000 km lang. De koraalriffen en de stranden zijn indrukwekkend mooi en liggen in het Caribische gebied in het noorden en het Pacifische gebied in het zuiden. Het wordt weinig bezocht door toeristen, degenen die wel een bezoek brengen aan Panama zullen daar een warm en welkom vinden en een levendige mix van culturen uit Europa, Afrika, China, Indië en West Indië aan treffen.


Wij bieden ook vluchten aan naar Bocas del Toro vanuit San José. De archipel van Bocas del Toro is een unieke en onaangetaste plek gebleven, pas recentelijk ontdekt door internationale reizigers.

Christopher Columbus bezocht de eilanden op 6 oktober 1502. Hij meerde hier aan, en nam voorraden mee voor de reis terug naar huis. Bocas is een paradijs voor mensen die van het outdoor-leven houden en biedt onaangetaste koraalriffen, diepzeevissen, kayakken, snorkelen, surfen en witte verlaten stranden en baaien. De plaatselijke bevolking van de regio wordt gevormd door oorspronkelijke stammen en slaven uit Jamaica, wat bijdraagt aan de diverse - en levendige cultuur van Bocas. Niemand heeft er haast. Plaatselijke bewoners en reizigers houden er beiden van om hun vrije tijd in een kano of kayak tussen de eilanden door te brengen. De eilanden bieden elk iets anders als het gaat om wilde dieren en biodiversiteit. Papegaaien, leguanen en kleine felgekleurde giftige pijlkikkers zijn een paar van de vele eilandbewoners.
Voor hen die meer van avontuur en actie houden, zijn er uitdagende trips. Bocas biedt een van de beste en onaangetaste diepzeevis mogelijkheden in de regio. Duiken bij Bocas del Toro is een van de beste duikervaringen in heel Centraal-Amerika.

We helpen u graag bij het ontdekken van de reismogelijkheden in Panama en stellen vrijblijvend een vakantie in Panama voor u samen. Klik hier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Costa Rica en Bocas del Toro
15 Dagen / 14 Nachten
Dit is de perfecte reis voor natuurliefhebbers die tijd hebben om een gevarieerd scala aan ecosystemen in twee verschillende landen te ervaren. Costa Rica en Panama zijn liefhebben...
Prijs vanaf
$1150
Panama
8 Dagen / 7 Nachten
Ontdek tijdens deze prachtige reis het beroemde Panama kanaal en bezoek de voornaamste en bekendste delen van Panama City. Hiertoe behoren onder andere het oude stadsdeel, het schi...
Prijs vanaf
$3105