Gratis nummer vanuit Nederland: 0-8000-223-348
Over ons

 

 

Wij zijn een onafhankelijke, lokale tour operator met een eigen kantoor in San José. Al meer dan 18 jaar lang organiseert CRS Tours unieke reizen in Costa Rica van hoge kwaliteit. Deze jarenlange ervaring met onze klanten heeft er onder andere voor gezorgd dat wij als geen ander weten dat elke reiziger uniek is en verschillende wensen en verwachtingen heeft.

 

Bij CRS Tours wordt u op een vlotte en professionele wijze geassisteerd door enthousiaste mensen, Costa Ricanen en Nederlanders, die hun hart aan Costa Rica verloren hebben en zelf in het land wonen en werken. Als geen ander kunnen wij u adviseren welke elementen het beste bij kunnen dragen tot een onvergetelijke vakantie in Costa Rica. Wij worden door de Costa Ricaanse overheid erkend als een officieel reisbureau; Het ICT logo (Costa Ricaans Instituut van Toerisme) mag alleen gebruikt worden door professionele reisorganisaties, die voldoen aan hoge kwaliteitseisen en lokale wetgeving in Costa Rica.

 

Natuurlijk is assistentie ter plaatse net zo belangrijk, voor het geval dat dit nodig mocht zijn. Via ons kantoor in San José kunt u rekenen op alle mogelijke assistentie. Waar u dus ook heen gaat, altijd, gedurende 24 uur per dag en 7 dagen per week, kunt u rekenen op onze ondersteuning.

 

 

Sfeervolle accomodatie.

Wij bieden originele accommodaties aan zoals een sfeervolle eco-lodge, een luxe tentenkamp en kleinschalige familiehotels. Authenticiteit is een belangrijk aspect in onze reizen. Toewijding aan bescherming van de lokale natuur en uitstekende service om het iedere gast zo goed mogelijk naar de zin te maken, zijn eveneens belangrijke elementen waar wij scherp op letten bij onze inspecties van de hotels en lodges die wij in onze reizen aanbieden.

 

 

Klantenservice

Wij beantwoorden graag uw vragen. Klik hier voor meer informatie, of ontvang meer info via een telefoontje. U kunt ook met ons team skypen of chatten zodat u direct alle informatie ontvangt die u nodig heeft.

 

Wij wensen u veel reisplezier toe in Costa Rica!