Gratis nummer vanuit Nederland: 0-8000-223-348
Romantische reizen in Costa Rica

 

 

Costa Rica is niet voor niets genomineerd voor de perfecte huwelijksreis door “Modern Bride Magazine”. Een huwelijksreis op een van de mooiste plaatsen van deze aarde, Costa Rica, is een onvergetelijke ervaring! CRS Tours is de ideale partner om u te helpen met het organiseren van uw eigen droomreis of huwelijk in Costa Rica. Wij beschikken over alle kennis met betrekking tot de mooiste - en meest romantische plaatsen en hotels in Costa Rica. Als u en uw partner van exotische landschappen en een uitgebreid aanbod aan unieke activiteiten houden in een land dat bekend staat om haar ecotoerisme, dan kan Costa Rica voor een onvergetelijke, romantische droomreis zorgen! Uiteraard bestaat de mogelijkheid om een volledig samengestelde reis aan te vragen.

 

Het kleine Costa Rica is meer dan alleen een tropisch paradijs. In de tropische regenwouden en de rivieren leven krokodillen, boomkikkers en ontelbare soorten vogels en zoogdieren. Als dit voor u beiden niet afwisselend genoeg is, is een trip naar de kokende Poas vulkaan wellicht een idee. Of wat dacht u van raften op de wilde Pacuare rivier en slapen midden in het regenwoud? Daarnaast bieden de bergen mooie wandelroutes en bij de vele prachtige stranden kunt u surfen, duiken, dolfijnen en walvissen spotten, of gewoon lekker genieten van de zon in het warme zand. Kortom, kies voor romantiek tijdens uw reis in Costa Rica!

Buitengewoon Groen Costa Rica
10 Dagen / 9 Nachten
Ontdek drie van Costa Rica´s meest fascinerende bestemmingen en verblijf in enkele van de meest beroemde eco-lodges van Costa Rica! Beleef spannende rafting avonturen, geniet van...
Prijs vanaf
$2546