Gratis nummer vanuit Nederland: 0-8000-223-348
Avontuur in Costa Rica

 

 

Overweldigende natuurpracht in 34 Nationale Parken, ongerepte stranden, vulkanen of uitdagend avontuur, Costa Rica biedt voor elk wat wils!  De natuur is de belangrijkste attractie van Costa Rica. Met ruige bergtoppen, imposante vulkanische bergketens, tropisch regenwoud, koffieplantages en romantische palmstranden is Costa Rica een land met vele facetten, waar ook de avonturiers ruim aan hun trekken komen!

 

Wildwatervaren, duiken, abseilen en de beroemde canopy tour zijn voorbeelden van activiteiten die bijna nooit in een avontuurlijke reis ontbreken. Actieve vakanties worden in Costa Rica steeds populairder. Wildwatervaren op rivieren die door het tropische regenwoud stromen, duiken en snorkelen en natuurlijk surfen op een van de vele tropische stranden die Costa Rica rijk is, zijn slechts enkele van de vele opties die er zijn tijdens een vakantie in Costa Rica.

 

 

Raften

Costa Rica kent meer toegangelijke rivieren en stroomversnellingen dan enig ander land ter wereld. Raften is een avontuur om nooit te vergeten. De organisaties waar CRS Tours mee werkt zijn professionele organisaties die al jaren ervaring hebben. Costa Rica heeft heel veel verschillende rafttrips te bieden en het belangrijkste is dat u de juiste trip kiest die het beste bij u past. Onze reizen vertrekken dagelijks vanuit San José, de Caribische kust en ook vanuit La Fortuna, bij de Arenal vulkaan, wat de mogelijkheid geeft om te beginnen en te eindigen op de plek waar dat het beste uitkomt. Raften is mogelijk op de Reventazon rivier, de Pacuare rivier, de Reventazon, de Sarapiqui rivier en Corobici. Wij bieden ook opties bij de Arenal vulkaan en vanuit Quepos.

 

Velen beschouwen de Pacuare als de meest aansprekende rivier voor rafting van Costa Rica. Qua natuurbeleving is het zeker een van de betere opties. De unieke Ríos Tropicales Lodge, gelegen aan de geweldige Pacuare rivier, wordt het hoogtepunt van een avontuurlijke vakantie in Costa Rica! Ríos Tropicales Lodge is gelegen in het hart van het beschermde Pacuare gebied, aan de zijde van de Atlantische kust van Costa Rica. De Río Pacuare, een puur magische rivier, is bijna de enige toegangsweg tot Ríos Tropicales Lodge. Het is volgens Discovery channel een van de beste 5 rivieren ter wereld om op te raften. Het peddelen over de rivier zal de nodige energie kosten, en na een vermoeiende dag is het heerlijk overnachten in een prachtige jungle lodge.

 

The "Eco-Adventure playground" is ontworpen om de gasten optimaal te laten genieten van een tropisch woud. Recentelijk zijn er twee adrenaline verhogende ziplines over de rivier gespannen. Verder zijn er verschillende routes door de jungle die bewandeld kunnen worden. Soms moet hierbij de rivier worden overgestoken of onder watervallen worden gelopen, die weer mooie zwempoelen vormen in het primair regenwoud en natuurlijk zijn er mogelijkheden om vogels te spotten. Wandeltrajecten kunnen verschillen in afstand.

 

Eenmaal terug bij de lodge wacht er een comfortabele kamer op u in Indiaanse Cabecar stijl. De riviergidsen blijken ook bijna een chef te zijn en maken heerlijke maaltijden klaar! Gezellig en betoverend, dat is de perfecte omschrijving voor de unieke Ríos Tropicales Lodge, het hoogtepunt van een avontuurlijke vakantie in Costa Rica!

 

 

Surfen

De afgelopen jaren zijn de uitgestrekte stranden van Costa Rica ontdekt door surfers uit de hele wereld. Met honderden kilometers aan kustlijn zijn er veel onontdekte, naamloze surfstranden. Tot de favorieten behoren echter zonder meer Playa Tamarindo, Nosara, Playa Jaco, Playa Hermosa en Puerto Viejo. Het is zeker aan te raden lessen te nemen en te genieten van het surfwereldje in Costa Rica! Overal zijn surfboards te huur en worden lessen gegeven per uur of per dag.

 

Ga op avontuur in Costa Rica!

Costa Rica Adrenaline en Ontspanning
18 Dagen / 17 Nachten
Bent u een echte avonturier en op zoek naar een trip vol adrenaline, actie en ontspanning? Dan is de reis “Costa Rica Adrenaline en Ontspanning” perfect! Deze rondreis door Cos...
Prijs vanaf
$1285