Gratis nummer vanuit Nederland: 0-8000-223-348
Kaart van Costa Rica

 

Costa Rica is een klein land en onderdeel van de landengte van Centraal Amerika. Het is maar een dag rijden van de grens van Nicaragua naar Panama in het zuiden, en u kunt binnen een paar uur rijden van de ene oceaan naar de andere. Maar waarom haast? Er is genoeg te zien en te doen!

 

CRS Tours biedt complete individuele reizen naar Costa Rica aan, alles afgestemd op uw budget en wensen, via adviezen van lokale experts. Wij adviseren u te kijken naar een voorbeeld van onze individuele selfdrive rondreizen. Rijdt u liever niet zelf, kijk dan bij Costa Rica reizen met transfers. Beleef een boeiende familiereis in Costa Rica met de kinderen, speciaal samengesteld voor gezinnen met kinderen die graag samen leuke dingen willen beleven en de pracht van onze vriendelijke en tropische bestemming willen ontdekken. Voor een huwelijksreis in Costa Rica, de perfecte bestemming, beschikken wij over alle kennis met betrekking tot de mooiste en meest romantische plaatsen en hotels van Costa Rica. Voor avontuurlijke reizen in Costa Rica kunt u kiezen uit veel activiteiten, zoals raften, canopy tours, duiken, surfen en nog veel meer. Onze reizen bieden de mogelijkheid om in korte tijd stranden aan twee kusten, jungles, vulkanen, natuurparken en veel meer mooie natuur te bewonderen.

 

Wij helpen u bij het ontdekken van de reismogelijkheden in Costa Rica en stellen vrijblijvend op een vakantie in Costa Rica voor u samen. Klik hier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.